Complexul rezidential Vilele RECIFE este situat in zona de nord a statiunii Mamaia, pe malul marii, intr-o zona de lux a litoralului Marii Negre, intre campingul Hanul Piratilor si complexul Phoenicia Holliday Resort, vis-a-vis de complexul „La Scoica Land”.

Este alcatuit din 5 case de vacanta, una dintre ele duplex si trei simple, cu teren aferent, parcare si oficiu administrare si paza. Casele au atat vedere catre mare, cat si catre lac, fiind situate la numai 150m de plaja.

Regimul de self catering va permite sa aveti un sejur linistit fara programari ale meselor la ore fixe, in care sa va bucurati in voie de plaja si de tot ce v-ati propus sa vizitati.

Bucatariile in care va puteti pregati mesele sunt spatioase si utilate complet, iar livingurile sunt dotate cu aer conditionat, wifi gratuit, televizoare LCD si sisteme audio.

Dormitoarele sunt concepute special pentru confortul complet al dumneavoatra, iar terasele cu vedere spre mare sau spre lac sunt perfecte pentru mini petreceri in aer liber sau pentru o seara in 2 la un pahar de vin, inconjurati de aerul sarat si murmurul marii.